10471087_10200686466920462_2135403258006132659_n

Anna geeft de peuter- en kleuterlessen op zaterdagochtend, klassiek op dinsdag- en donderdagmiddag en BWO op dinsdagavond en vrijdagochtend.

Hallo allemaal! Ik ben Anna van Rooij!

Ik ben begonnen met dansen bij Balletschool Paulette Willemse toen ik vier jaar was, hier volgde ik lessen bij Margo Hermsen. Toen ik negen was ben ik pas-de-deux gaan doen en later ook modern en jazz.

Al vrij snel had ik door dat ik meer wilde gaan doen met dansen, omdat ik er zo van genoot. Door alle docenten die ik in die jaren heb gehad, raakte ik geïnteresseerd in het lesgeven en ben ik hard gaan werken om toegelaten te worden op de dansacademie in Tilburg. Om aangenomen te worden heb ik heel veel uurtjes in de week doorgebracht in de Balletschool en heb ik ook de opstapcursus (soort vooropleiding) bij de dansacademie in Tilburg gevolgd.

Daarnaast heb ik anderhalf jaar stage gelopen bij klassiek niveau 3B, onder begeleiding van Paulette. Hier heb ik mijn eerste lesgeef ervaringen opgedaan.

Na een jaar hard werken werd ik toegelaten op de academie en inmiddels ben ik nu druk bezig met afstuderen voor de opleiding als dansdocent voor zowel amateurdansers als basisschoolleerlingen.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als docent dans en geef ik met veel plezier en passie les.