Nieuwe les klassiek 65+

  • -

Nieuwe les klassiek 65+

Vanaf 31 januari start een nieuwe les klassiek volwassenen speciaal voor 65+. Deze les wordt gegeven door Anna op vrijdagochtend van 10.30 – 11.30 uur.

Deze balletles is speciaal voor volwassenen vanaf 65 jaar die nog geen/weinig ervaring hebben met klassiek ballet. In de les wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een eenvoudige klassieke basistechniek en vooral het ontwikkelen/behouden van een gezond lichaam.

De lessen worden gegeven in series waarin de oefeningen steeds wordt opgebouwd en uitgebreid. Ze hebben een vast verloop waarin altijd wordt gestart met een korte opwarming om de spieren warm en los te maken, vervolgens een aantal eenvoudige techniekoefeningen aan de barre, dan een combinatie van technische en dansante oefeningen in het midden waarvan de bewegingen weer terugkomen in een danscombinatie

Als afsluiting van de les wordt nog een stretch of ontspanningsoefening gedaan om het lichaam weer tot rust te laten komen.

Hierna is altijd nog de mogelijkheid om, onder genot van een kopje thee, gezamenlijk af te sluiten in de theekamer, want de Balletschool hecht ook veel waarde aan het sociale aspect van de lessen.

Heb je interesse? Meld je dan aan voor een gratis proefles via info@paulettewillemse.nl