In memoriam

  • -

In memoriam

Tot ons grote verdriet is Hans Metsers, echtgenoot van Paulette en vader van Emma, op vrijdag 23 november zeer onverwacht overleden.

Wij zijn overweldigd door alle lieve berichtjes, kaartjes, bloemen en e-mailtjes die we van leerlingen en ouders ontvangen hebben. Heel erg veel dank daarvoor!

Zoals Hans ook gewild zou hebben, gaan wij door met de lessen en de voorbereidingen van de kerstvoorstelling. ‘The show must go on’ zou hij gezegd hebben.

Bijzonder is dat Cinderella de eerste voorstelling was in 1986 nadat Hans en Paulette elkaar ontmoet hadden. Hij heeft toen voor het eerst decors en attributen gemaakt voor onze voorstelling, iets wat hij al die 32 jaar is blijven doen. Op de dag voor zijn dood werkte hij bijvoorbeeld nog aan de toverstafjes van de fee├źn. Zijn koets waarmee Cinderella in 1986 naar het bal ging gebruiken we nu nog steeds al wordt hij dit jaar wel enigszins gepimpt door onze nieuwe decorploeg.

Hans was ook de man die jaarlijks de tent opzette voor het Bewegingsweekend en die bij de BBQ stond te grillen tijdens de vele gezellige etentjes met leerlingen op de veranda. Ontelbare klusjes deed hij in en rond de Balletschool en vooral voor de wat oudere leerlingen was hij een vertrouwde figuur die we heel erg zullen missen.

foto papa