Het coronavirus en update omtrent de voorstelling

  • -

Het coronavirus en update omtrent de voorstelling

Aan onze leerlingen,

De Balletschool is nu een week dicht en het ziet er niet naar uit dat we eerder dan 6 april open mogen gaan. Daarom hebben we helaas moeten besluiten om onze Jubileumvoorstelling op 17 en 18 april a.s. uit te stellen voor onbepaalde tijd. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer er weer evenementen en voorstellingen in De Poorterij georganiseerd mogen worden. De beslissingen van de overheid en van het RIVM respecteren we natuurlijk, veiligheid boven alles.

We vinden dit ontzettend jammer, want we hebben hier allemaal lang en intensief aan gewerkt; van de kleinste Teddybeertjes tot het hoogste niveau in het sprookjesballet en Rachmaninoff. De kaartverkoop gaat daarom nog niet van start. Reeds gereserveerde kaartjes blijven geldig en kunnen op het moment dat we de voorstelling mogen houden gewoon gebruikt worden, of, indien gewenst, ingeruild worden.

Gelukkig hebben we wel online contact met onze leerlingen via opgenomen lessen en dansjes. Dit zullen we blijven doen, totdat we elkaar weer in de Balletschool mogen ontmoeten.

We vertrouwen erop dat we onze Jubileumvoorstelling alsnog op een later moment kunnen houden. Daarom werken we achter de schermen nog steeds hard door aan de kostuums en attributen. Zodra het weer verantwoord is, zijn we er klaar voor om samen met onze leerlingen een feestje te bouwen op het podium.

Pas op jezelf, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Namens de Balletschool,
Anna, Emma, Margo, Pauline, Tanya, Lily en Paulette