De voorstelling 2022

De voorstelling 2022

De mensen die onze Eigen werk voorstelling al vaker meegemaakt hebben weten dat de diverse dansen en onderwerpen aan elkaar gepraat en vooral gepresenteerd worden door twee acteurs. Jarenlang werd deze acts met veel succes gemaakt en gespeeld door Arend Nijstad en Hanneke de Wit, die hierbij geregisseerd werden door Ilze Boereboom. 

Voor onze dansfilm Bibliotheek hebben we dit jaar een heel bijzonder koppel gevonden namelijk een paar oud-leerlingen: de tweeling Lizelotte en Sophie van Slooten (N.B. de dochters van Ilze
Boereboom).

WhatsApp Image 2021-04-15 at 13.47.48

Lizelotte & Sophie van Slooten

Lizelotte heeft hier járenlang gedanst (haar laatste grote rol was Belle in Belle en het Beest) en zij was hier ook stagiaire en komt nog regelmatig invallen als er een docent ziek is. Bovendien
organiseerde zij samen met Anna het jaarlijkse Bewegingsweekend en zij verzorgde afwisselend met Anna in de laatste grote vakantie de Zomerdanslessen in de Muziektent. Lizelotte heeft eerst haar MBO studie aan de Utrechtse Dansacademie met succes afgerond en daarna heeft ze auditie gedaan voor de Fontys Dansacademie in Tilburg (HBO) waar zij nu in het tweede jaar zit.

Haar zus Sophie is hier eveneens als kleuter begonnen en heeft ook lang gedanst. Helaas moest ze op een gegeven moment met de balletlessen stoppen, omdat haar Theater acteur opleiding aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch teveel van haar tijd vergde. Na haar opleiding in den Bosch is ze nu bezig met de docerend theatermaker opleiding op de HKU te Utrecht waar ze ook in haar tweede jaar zit. Nog steeds maakt ze veel theater vanuit dans en fysiek theater. Het liefst met een lach natuurlijk. Sophie en Lizelotte hebben inmiddels alle thema’s en titels van ons gekregen en zij horen graag zo snel mogelijk van de groepen of die zelf ideeën hebben over de presentatie van hun dans zodat zij aan het werk kunnen om hier iets moois van te maken.

Voor de groepen die hier moeite mee hebben zullen zij zelf een act bedenken en dat plan zullen ze dan aan die groep voorleggen. Dit is aan deze talentvolle creatieve dames zeker toevertrouwd.
Wij vinden het fantastisch dat we Sophie en Lizelotte bereid gevonden hebben om dit te doen en verheugen ons op de samenwerking!